VERZENDEN
Wij streven ernaar om je pakket dezelfde dag te versturen als deze voor 11:00 besteld is. Online bestellingen leveren wij op alle woonadressen binnen Nederland en België. Je kunt je online bestelling wijzigen voordat deze wordt verstuurd door contact op te nemen met de klantenservice van Totalbrands. Dit kan via:
Telefoonnummer: 0294 – 239 800
E-mail: [email protected]

Het wijzigen van je bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verzonden.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten voor elk pakket, ongeacht grootte of gewicht, zijn €3,95. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen. Moet het pakket naar België worden verzonden, dan is het tarief €4,95.

Voor bestellingen die boven de €30,- uitkomen zijn de verzendkosten helemaal GRATIS!


GARANTIE
Leggies garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terug krijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit betekent dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen mogen zijn. Ook horen alle labels of etiketten nog aan/op het artikel te zitten. Heb je verzendkosten betaald? Helaas worden deze niet terug betaald.

Leggies heeft een vrije werkwijze en gaat heel serieus met deze klachten om. Heb je een klacht en wil je het artikel daarom retourneren of ruilen? Dan vergoedingen wij ook de verzendkosten. Neem contact op met ons via:
Telefoonnummer: 0294 – 239 800 (ma t/m vrij 09.00 – 12.00 uur)
E-mail: [email protected]

RETOURNEREN

Niet helemaal tevreden over je bestelling? Retourneren moet binnen 14 dagen. Controleer of het label nog aan het artikel zit en/of het kledingstuk nog in originele staat is. De verzendkosten zijn dan wel voor eigen rekening. Is er een defect in je kledingstuk? Dan vergoeden wij jou de retourskosten. Wil je weten wat de kosten zijn van een pakket opsturen? Kijk dan op www.postnl.nl. 

GELD TERUG

Het volledige aankoopbedrag krijg je terug als je artikelen terugstuurt. De verzendkosten worden niet vergoed (mits dit is vanwege een foutief of defect artikel). Heb je artikelen per post teruggestuurd? Dan wordt het bedrag binnen 30 dagen verrekend of uitbetaald. Dit is afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt om de artikelen mee te betalen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »